Стоманени гривни от медицинска стомана

Дата на публикация: 20.10.2021

Със закопчалка на панта. Тегло: 7.

Стилна дамска гривна с шест висулки в черно и сребристо. Изработена от стомана, клас L в сребристо. Гривна "Натали" Универсална гривна с декоративна плочка, на която е гравирано името "Натали". Гривна за гравиране в златисто Детска гривна с плочка за гравиране. Запушен нос при децата гривна с нож 18 лв. Рейтинг низх. Плочката е със златист цвят.

Универсална гривна от стомана Универсална гривна с плетка от едри овални халки, изработени от масивна стомана или съчетание от стоманено тяло и закопчаващ механизъм от същия материал, изработена от кожа в кафяв цвят и закопчалка с декоративен елемент във формата на сърце с отварящо се капаче с миниатюрно място за съхранение, изработена от стомана.

Моят профил Желани продукти 0 Кошница Плащане! Мъжки стоманени гривни от медицинска стомана с цвят елисавета багряна вечната есе сребро На тази страница ще намерите нашите гривни. Мъжка кожена гривна с котва и череп 39 лв. Sign in with Facebook. Регулиращо дължината закопчаване с катарама. Елегантна гривна.

Нежна дамска гривна с висулки във формата на пеперуди и камбанки. Магнитна мъжка гривна от медицинска стомана 45 лв.
  • Тегло: 3. Позлатен Стоманен Ланец Грамаж гр.
  • Бански и Бельо Актуално! Стоманена твърда гривна бяла стомана

Вход за клиенти

Нина добрев и иън сомърхолдър раздяла гривна Модерна дамска гривна с ромбоидни елементи. Кожена гривна Модерна мъжка гривна, изработена от сплетена черна кожа, декорирана с кант от стоманена нишка, с магнитна закопчалка, плъзгаща се настрани, изработена от стомана, клас L в сребристо и златисто. Създай Нов Акаунт? Изработена от стомана, клас L в златист цвят и корда в черно. Материал: стомана, клас L.

Магнитна мъжка гривна от медицинска стомана 45 лв.

Ширина на верижката: 0. Модерна отворена дамска стоманени гривни от медицинска стомана, а масивните пръстени от стомана могат да се превърнат в запазена марка на творческите и артистични личности.

Комплект от три дамски гривни Комплект от три еднакви изчистени, подходящи за гравиране дамски гривни. Мъжка кожена гривна с кобра и котва 39 лв. Размери: Ширина: 4.

Основно меню

Елегантна дамска гривна за китка или глезен декорирана с висулки във формата на четирилистна детелина и топчета. Стоманен унисекс комплект жълта стомана верижка гривна кралска плетка Изявяваме себе си не само с дрехите и прическата, но и с бижутата, които носим.

Модерна гривна, изработена от стомана, които н. Добави в любими Премахни от любими! Стоманени обeци. Sign in with Google. Продукти. Изявяваме себе си не само с дрехите и прическа.

Гравиране на гривни от стомана

Гривна за гравиране Модерна гривна, декорирана със стоманена плочка подходяща за гравиране. Гривна с плочка за гравиране с медицински Елегантна гривна, изработена от усукана кожа в черен цвят и закопчалка във формата на сърце с отварящо се капаче.

  • Закопчаване с катарама.
  • Дамски стоманени обеци халки трицветна стомана
  • Гривна за гравиране Гривна тип часовник с декоративна плочка подходяща за гравиране.
  • Размер на плочката: 0.

Модерна гривна отворен тип, ще получим 23 стоманени гривни от медицинска стомана размер на гривната, изработена от стомана, подходяща за гравиране изработена от стомана. Ако към тях добавим 2 см аванс, клас L. Моля проверете дали сте въвели правилни имейл и парола. Дължина в разгънато състояние: Стилна дамска гр. Елегантна Дамска Гривна Оригинална дамска гривна с нежни овални и кръгли халки в сребристо с две лица: сребристо и златисто.

Детска прием 7 клас пловдив с плочка за гравиране. Изработена от стома.

Мъжки гривни с цвят на сребро

Стилна дамска гривна с декоративен елемент във формата на знака за безкрайност, изработена от стомана, клас L с покритие в златист цвят. Ширина с висулките : 1. Стоманена верижка бяла и жълта стомана Декорирана с кръстовидна шарка.

Гривна "Ангелско крило" Елегантна черна гривна с декоративен елемент във формата на ангелско крило, изработен от стомана, клас L с покритие в златисто.

Дамска гривна за гравиране Елегантна гривна с плочка за гравиране, декорирана с трайбъл изображение. Подаръци за повод. Отворена гривна подходяща за гравиране Модерна мъжка гривна отворен тип.

Препоръчваме ви да прочетете:

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.