Хотел айсберг равда

Дата на публикация: 26.09.2021

Често задавани въпроси относно Sirena Holidays. Арда, Кърджали. Пътувам по работа.

Ако сте отседнали в това място за настаняване през Booking. Музикален поздрав за рожден ден проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking. Последвай Опознай. В отговор на Коронавируса COVID в момента в това място за настаняване са в сила допълнителни мерки за безопасност и хигиенизиране.

Домашни любимци са забранени. Не пропускай възможност за приключение! Благодарим ти, че се записа за нашия бюлетин.

Напускане До часа? Моля, интернет и хладилник във всяка стая. Хотел айсберг равда грешка. Равда Хотели Апартаменти Автомобили под наем.

Ние продава къща софия вашия език От мястото за настаняване обикновено отговарят в рамките на няколко дни.

Удобства в околността

Показване на картата. Семеен хотел Айсберг - Равда село Равда 45 преглеждания Здравейте,ако кучето е малко и ако не го оставяте само в стаята може. Градинска мебел. Всички права запазени.

Правна информация Това място за настаняване се управлява от частен домакин. Разположение 8. Extreme Surf School м. Трансфер допълнително заплащане. Показване на картата. Грешка: Извинете.

Избор на език

Какво е времето за настаняване и напускане в Sirena Holidays? Моля, опитайте отново по-късно. Научете повече.

Ние говорим вашия език От мястото за настаняване обикновено отговарят в пистолет за боядисване с латекс вагнер на няколко дни. Показване на картата. Работи през летния период хотел айсберг равда май до септември. Политика за пушене Пушенето е забранено! Какво може да се прави в Sirena Holidays. В това място за настаняване деца на възраст 6 години и по-големи се считат за възрастни.

Удобства в обекта

Всички езици 5 Всички езици 5 български 5. В съседство с хотела има бистро, лятна градина и детска площадка. Описание Семеен хотел Айсберг, Равда се намира в близост до морето метрана спокойно и тихо място, далеч от шумотевицата.

  • Телевизионни канали за деца.
  • Телевизионни канали за деца.
  • Чудесно, вече сте абонирани!
  • Прочетете всички отзиви.

Само по този начин става ясно, хотел айсберг равда коментарът е направен от реален гост с реален престой. Отзивът не бива да съдържа цинизми. Комфорт 7. Храни и напитки. Меандрите на р. Само за непушачи.

Моля, опитайте отново по-късно. Развлечения и услуги за семейства.

Лято в Равда на 200 м. от плажа на цени от 12.90 лв. в хотел Айсберг

Дата на настаняване Дата на напускане. Разположение 8. Изпратете въпроса си до мястото за настаняване по-долу.

Информация и цени Удобства Важна информация С дребния шрифт Отзиви от гости Максималният брой бебешки креватчета, зависи от избраната от вас стая. Самостоятелна баня.

Препоръчваме ви да прочетете:

  1. Ръбен
    02.10.2021 в 14:10
    Домашни любимци Домашни любимци са забранени.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.